knutii

tidigt..

Kategori: Allmänt

usch va trälit det är att gå upp tidigt.. fy.. va tvungen att gå upp kl 05,00 idag.. =(:. skulle med bussen hem te Krhamn, dags för att börja jobba igen.. och de känner jag verkligen inte för..
fast ska inte klaga, har en kort vecka, jobbar bara tis-ons =).. sen är de dags för valborgs firande..
men ska nog förhoppningsvis få låna lilla Thilde tors-fre.. har jue inte haft henne själv än, blir jue att man väljer den "roliga" ungen när de är dags för lån =).. men det ska nog gå hur bra som helst.. hon är jue så snäll också, verkligen ingen gnällig unge..

igår var det en helt underbar dag, ja och syster vakna rätt tidigt, så vi tog en frukost på stan med Ebba och Tifa, jätte mysigt, sen satt vi ute typ hela dagen och bara hade de gött, fick världens träligaste glass.. hahah.. rann som satan, hade mer glass i knä och på handen än i magen.. dumma den..
vi tog en tur te OK också och fixa ute möbler te panda, jätte fina, så nu kan vi sitta på "ballen" och sola =)..
på kvällen vart de en fika på stan igen, fast med Madde + ungar =)...

Nu vill ja ha Onsdag så ja slipper sitta i den här stan..!!!

måååndag...

Kategori: Allmänt

aaa vilket gött väder =)... blir frukost på stan snart med Ebba,Tifa och panda =)

kalaset igår va toppen, filip vart så nöjd över cykeln, och nic hade ordnat det så bra med rockband,lips,dansmattor och kubb.. as roligt va de... fast dansmattorna va grymt svåra, shiit man hängde inte med alls.. hehe..

nej leta fejset, sen blir de stan...

kalas...

Kategori: Allmänt

gött ja är ledig idag =).. skulle egentligen ha jobbat, men det är kalas tajm i hällefors, lilla kusinen fyller 8 år,, shiit va fort de går,  tycker de va nyss som han låg där och skrek på golvet..  och nu är han en stor pojk =)... ska bli så roligt med lite fika och härj, de kan inte bli annat än roligt när elfstenarna slår sig ihop.. hehe

de vart en hel lugn kväll igår.. =/, hmm rätt segt, men man kan jue inte ha roligt jämt.. sluta jue inte förs 21.30 heller så de va vel ingen ide' att dra igång nå då..

ledig fram tills tisdag nu..  hurra..

bye bye..




Shopping

Kategori: Allmänt

nu om en liten stund så ska ja och talfel åka till karlstad och shoppa =)... elle hon ska typ shoppa och ja glo på folk.. hehe...

va en grymt seg kväll igår så ja tog mig en promenad ut till syster och hennes man med deras filmer som dom beställt...
va heeelt slut när ja kom fram, puh.. ingen liten bit att gå dit ut..  väl framme så vart de film.. vi kolla på Twilight.. sååå himla bra film.. hade sett den 8 ggr redan, men en nioende gång gör vel inget =) tröttnar aldrig på den..

när de var tajm för att åka hem typ vid kl 24 så kom ja på att ja har jue ingen nyckel med mig till porten.. trodde inte ja skulle bli kvar där så länge så ja tog bara med mig nyckel som går te lägenheten, som tur var har jue talfel en extra nyckel te mig, så de var bara att ringa och väcka henne och åka och hämta den.. =)

nepp ta en dusch innan de är dags att gå te tåget..




män som hatar kvinnor..

Kategori: Allmänt

va på bio igår kväll i karlstad med mor, vi såg män som hatar kvinnor, shiit vilken bra film =).. trodde först att de skulle bli litte segt om man inte har läst böckerna, men är glad nu att ja inte har läst dom. hade bara stört mig på filmen hela tiden om ja hade anat vad som skulle hända.. inte så kul och sitta i 2,5 timme och veta hur den slutar... grymt bra film iaf..

dags för ännu en jobbdag, puh.. men det ser ut som det ska bli jätte fint väder så ja kanske kan lura ut dom så vi kan sitta i solen iaf =)..

snart så sitter Panda på bussen på väg till stockholm, ska visst på ålandskryss idag och kolla på Arvingarna hehe.. hoppas bara att folk inte ramlar in i henne lr knuffar för mycket så hon får ont i "stygnen".. tur är jue att hon är nykter iaf.. och snälla hon ska köpa med snus hem till mig, är bra mycket billigare på båten =)..... (TACK)..

ha de så bra..


wohoo

Kategori: Allmänt

hurra är ledig idag... kunde jue gärna fått vart lite finare väder, fast ändå är de bra att de är lite fult ute, då känns de lite lättare att man måste städa litte.. =)

jippi, dom håller på och bygger en jätte fin uteplats här utanför min lägenhet..  blir toppen det till sommarn, sitta där nere och ta en pizza och en kall öl.. är jue inte så långt att krypa hem då.. hehe.. 2 trappor upp.. ; )..

blir Karlstad ikväll med Mor... vi ska visst på bio, Män som hatar kvinnor blir de... hoppas bara inte att man måste ha läst boken för att fatta filmen...

aaaaa nu måste ja göra ett ryck här hemma, går nog inte att skjuta på de längre.. (tråååååååkigt)....



Simply the best...

Kategori: Allmänt

nu var ett arbetspass klart då.. =).. nu är det bara 3 kvar.. egentligen 4, men böt bort söndag, vill ju upp te Hfs och fira kusinen.. =).. när släkten är samlad så vill man inte missa de.. hehe.. men får ta igen det nästa söndag istället på min lediga helg.. aja de får vel gå..
vart visst lite kalas i lördags i alla fall, fast ja skulle ha tagit de lugnt, men ångra mig såklart..  =).. men som vanligt kommer man på det när bolaget har stängt, då är det tur att man har en sån tok bra farbror som kan fixa sånt.. =) ( TACK
 
dags för att städa och tvätta litte, känns inte så himla lockande faktiskt..  kanske ska skjuta på de tills i morgon, är jue ledig då.. =)..



090417

Kategori: Allmänt

oj Thuva somna 20.30 igår och vakna för typ en halv timme sen =).. inte ett ljud på hela natten, vakna flera gånger bara för att ja va tvungen att kolla så hon andades.. blev lite nervig, men hon sov så sött så den lilla skrutten...

idag ska vi tillbringa dagen med min mor och Thuvas lilla syster, ska te maxi och handla om en liten stund, sen bär de av ut te skogen på lunch.. förhoppningsvis lite middagsvila för ungarna.. sen får vi se vad de blir.. kanske en promenad ut i skogen så thuvis kan plocka sina kära kottar som tydligen är as roligt.. =)
usch va veckan har gått fort, hon ska åka hem redan i morgon,  men de går jue fort när man har roligt.. 
tänkte att ja skulle ringa och höra ifall faster och kusin är hemma i morgon vid lunch, tänkte hälsa på dom en sväng efter vi har kört hem ungarna.. mamma ska te sin moster och dit vill ja verkligen INTE följa med..

nej duschen innan de är dags för att börja dagen.. =)


härligt

Kategori: Allmänt

 jobbade bara två dagar den här veckan.. rätt okej faktiskt, lite mjukstart efter påsk.. =) (behövligt)
sen igår eftermiddag så kom Thuva hit till kristinehamn, ska ha henne här hos mig tills på lördag, super mysigt..

dagen har vart helt toppen, vi har vart ute hela dagen, förutom när de va dags för en liten middagsvila och kvällsmat, sen tog vi en liten promenad igen =).. sen somna skruttan så lugnt vid kl 20.30, hon var nog helt färdig efter all lek idag.. vi har tillbringat dagen i den stora lekparken, och bara härjat runt..
får se hur länge hon sover nu.. förhoppningsvis tills i morgonbitti.. hehe..

ska passa på att diska och plocka litte nu när hon sover..

Skruttan...

Kategori: Allmänt

puh vad dagen gick sakta igår... usch.. trodde ja skulle kunna vila när ja va hemma på rast, men nej nej, det var för ljust ute... kände mig som världens tröttaste igår kväll på jobbet..  inte bättre vart de av att de inte fanns nå att göra heller, då gick tiden ännu saktare, och alla trååk program som de ska tittas på hela tiden, nyheter,nyheter och nyheter sen nå byggprogram så tråkigt..
men idag gör ja en kort dag, slutar kl 16 =).. sen kommer skruttan hit och hälsar på.. hon ska vara här tills på lördag =).. Hurra...

dags för Jobb...

över nu

Kategori: Allmänt

Då va påskfirandet över, bara att ta nya tag nu..
har vart full fart och MYCKET roligt hela påsk.. va längesen de va sånt kalas.. de körde igång på torsdag och sluta på söndag kväll, =)... på torsdag vart de middag på Alexander, rätt okej mat, men inge gott kött, bara en massa slajs, sen bar de av upp på kalas med lite TP spel och singstar..på fredag vart de förkaka hos Fia med singstar, guitar hero och tjat, =) sen parkhallen, va helt okej fast lite folk...roligast va de nog i lördags, när rip off spela i parkhallen, shiit va folk de var, börja man och dansa i ett hörn så stod man helt plötsligt i ett annat 2 sekunder senare hehe kändes som man var med i ett flipperspel.. =) de träligaste när det är så mycket folk är att de blir sååååå himla varmt, usch..
sen på söndag vart de en liten balkongfylla i solen, trevligt det också.. =)

nu börjar tröttheten komma ikapp en, ska nog ta och vila litte innan jobbet igen, har delad tur idag.. blä..








TORSDAG

Kategori: Allmänt

idag har det vart en mysig dag, först va vi och luncha me Fia på stan, sen så fika vi med madde på stan och snart så ska vi och äta igen på stan med en massa folk =).. vi ska till Alexander och äta, grymt fint och god mat där, lär leta fram långklänningen för det är finklädsel som gäller om man ska äta där... hehe...
får se vad resten av kvällen har att erbjuda sen, litte singstar kanske ;)..

I morgon är det dags för MC paraden.. då lär man jue ta sig ut och se på de, inte för att de är så väldans intressant med motorcyklar, det roligaste är jue att kolla på alla folk som är där..HOPPAS bara att det är bra väder i morgon, skulle va grymt härligt om solen tittade fram.. =)... de som lever får se...

fixa fejset kanske så att man ser lite ut som folk när vi ska på resturang...

hällefors

Kategori: Allmänt

har vart upp te hällefors en sväng idag och hälsat på pappa och Farbror med familj.. =).. de var mysigt.. att bara få sitta och prata, det var skönt att se att pappa mår mycket bättre nu, nu kan man andas ut.. och ett jätte plus poäng till han för att han har slutat snusa.. starkt gjort...

i morgon är de vel tänkt att ja ska hjälpa syster litte här hemma med städning och så.. eftersom hon ligger som kolli i soffan haha.. ; )... nä då, är vel de minsta ja kan göra nu när ja får sleepa hos henne...
sen tänkte vi ge oss ut på stan och luncha med maxmonstret, panda behöver se lite folk... =)..
hoppas ja hinner med ett besök hos ebba i morgon också, va längesen nu känner ja,  saknar dom där knasfolken litte.. hehe...

nej nu ska vi försöka hitta nå att glo på innan de är dags för natten...

soooool

Kategori: Allmänt

gud så gött det är ute =).. har vart ute hela dagen med jobbet.. man blir så glad av all sol... har inte ens stört mig på dom idag.. hehe..

snaaart påsk... de blir grejer de.. en massa singstar och guitarhero.. en knas josse-fia kväll =)

efter jobbet i morgon bär de av till hällefors, ska hälsa på pappa..
 
nu ska ja packa litte, tänkte va smart att hoppa av i filipstad i morgon när vi åker ifrån hällefors..

måndag...

Kategori: Allmänt

jaha då var helgen över då...
hade rätt kul i lördags, trots allt.. inge roligt samtal ja fick,  men de vart bra sen.. usch vill aldrig ha ett sånt samtal igen...!!!!!


Jejje och barnen måste åka hem idag =(... annars kommer dom inte hem, dom kunde bara fixa skjuts hem idag, har för mycket grejer med sig för att åka buss... fyyyyyyy vill inte...  kommer att bli as tomt...

nej nu ut i solen och leka lite...

LÖRDAG...

Kategori: Allmänt

och när fredag är slut och du ska gå ut så är det LÖRDAG =)....
hurra idag blir det utgång med Jejje och Maxmonstret, vad roligt det kommer att bli...
mamma har vart snäll och tagit barnen..

va en toppen myig kväll igår, massa god mat hos Anita och Nils, dom är så trevliga.. barnen var super duktiga också..

nu blir de att laga litte mat, sen dags att ta på sig ett ansikte innan bussen bär av mot filipstad...







Torsdag

Kategori: Allmänt

såååååååå härligt väder är det =) vår känslorna kommer verkligen fram...
vi har vart ute precis hela dagen idag.. så gött att bara sitta på stan och kolla på folk, den ena ser verkligen värre ut än den andra.. hehe.. roligt har de vart i alla fall.. =)
så mysigt när jejje och barna är här.

nu är det snart dags att natta ungarna sen blir det nog nån film lr nå..

April April

Kategori: Allmänt

Har besök här hemma =).. fint folk i från Hällefors.. sååå mysigt..

va till Linköping igår med, Panda,Malin och Mamma, shiit vilken fin stad... tror dom hade svergies största GinaTricot =), kunde ha handlat ihjäl mig..

Nu ligger Panda inne för operation.. dags för henne att ta bort skinnet, får hålla tummarna att allt går bra, att hon slipper ha allt för ont när hon vaknar..

Nej usch dags för jobb en sväng.. tråkigt att jobba när ja har folk här.. =(