knutii

Saturday I love U like gold

Kategori: Allmänt

dags för jobbe snart då.. hmm : / har delad tur så  ja jobbar tills kl 21.30.. rätt så segt med dom delade turerna, känns inte som man hinner så mycket dom timmarna man är hemma och väntar på att gå te jobbet igen.. fast ändå är dom rätt softa, man är där en sväng på morgonen, sen kan man gå hem och andas igen innan det är dags för kvällsskifte..

blir en tur te karlstad idag med Talfel och AF.. Af ville in te gina tricot en snabbis och kolla... så de hinner vi nog med innan ja börjar igen =).. om inte så vi ja lösa de då.. hehe...

aja, Ha en bra dag...

090227

Kategori: Allmänt

då var den här fredagen avslutad då, kändes grymt pissigt att man skulle va nykter när de va så mycket kalas överallt.. och de vart jue inte bättre av att de har vart toppen väder idag, då suger de allt litte i tarmen =)
men men helgen är här snart igen.. då blir de karlstad på fredag med mat,biljard,bowling och puben
sen på lördag är de öl och singstar för hela slanten..  =).. va riktigt längesen nu som vi hade en sån där riktigt tok kväll, sån som bara vi lyckas med.. hehe..

nu blir de kudden en sväng, ska upp och jobba i morgon =(


27:e

Kategori: Allmänt

usch då var räkningarna betalda då, hmm det är ALDRIG kul. man sitter och väntar på lönen, men till vilken nytta, den försvinner jue lika fort som den kommer in på kontot.. aja synd att klaga, finns ju dom som har de värre, har jue tak över huve iaf.. =)

Snart dags att bege sig ut på stan, vi ska äta på thai, =) gott gott...

Himlen får vänta..

Kategori: Allmänt

kollade på Maria Larssons eviga ögonblick idag, det var en riktigt bra film =).. persbrandt var jue med, är handlingen dålig så kan man jue alltid kolla litte på han..hehe..

börjar får ordning på datorn nu, gött de.. tror nog ja har fått ner alla program som ja behöver, lär väl märkas annars..

Jobba en sväng i morgon igen då, fast de blir nog rätt lugnt, jobbar bara 8-16, dagen brukar gå rätt fort då..
sen ledig på fredag.. göööttt... då ska ja,Talfel,robban och Aidsfejs te thai och gotta oss (mums)
verkar som om de blir ännu en lugn helg.. =/ ska jobba hela helgen. och de är ingen som är på att gå ut i den här stan.. tråkmånsar.. hehe.. nä då, känns rätt gött att ta de lugnt nu ett tag, 

nä nu blir de film igen...
Natti natt...





If I were a boy

Kategori: Allmänt

ännu en dag på slottet... aaa blir galen på allt om det där jädra bröllopet, vem bryr sig om att dom äntligen får gifta sig..
bara för att hon är kronprinsessa behöver dom vel inte skriva om de på varenda blad i varenda tidning eller visa de på varenda jädra kanal 24 timmar om dygnet...

vart på möte idag.. lönemöte var de visst... vart inte mycket klokare av de, va inge prat om nån lön.. va bara diskussioner om hur ja tycker att jag är på jobbet, om jag känner att ja ger de ja kan, (tror de) inget man sitter och tänker på om dagarna, ifall ja utför mitt arbete ordentligt. och de ska dom vel inte fråga mig i såna fall. är vel bättre att fråga brukaren vad hon tycker.. jag tycker jue självklart att ja gör ett toppen jobb.. hahaha....

nej dags att fixa lite mat =) lr fixa  och fixa, ja ska stoppa byttan i micron.. hehe.. fick matlåda av syster igår :)..  tack tack..
 

Peta in en pinne i brasan

Kategori: Allmänt

God morgon, sitter och väntar på mor , ska hänga med henne te jobbe nu på förmiddan, innan vi åker vidare te filipstad, hmm segt att sitta där och vänta, lr de kanske blir roligt, beror jue på vad ungarna på fritis är på för humör, =)

oj kl drog iväg, bäst att gå ut så de inte blir sura miner i bilen.. hehe..

Puss och kram syns i stan..

Hemma..

Kategori: Allmänt

Hemma igen då efter en vecka i Hällefors, vart en riktigt bra vecka, i fredags så fick vi för oss att ta bussen in te Örebro, vi åkte till marieberg, kändes bäst att gå runt där med ungarna istället för på stan, mycket smidigare också, shiit va snyggt dom hade gjort de, va evigheter sen ja var där.. 
I morgon blir de en tur te Filipstad och hälsa på familjen Larsson/Nordblad, =).. och på kvällen skulle syster bjuda mig och mamma på Mat (trevligt)..

nej nu ska ja ta mig en promenad bort te talfel,

ha de bäst...

Torsdag

Kategori: Allmänt

oj nu borde ja va utvilad.. hehe.. har sovit i typ 13 timmar nu =).. de behövdes tydligen..
skulle ha tagit tåge te Hfs kl 11.15 men hade tydligen stängt av kl i sömnen så den hann  ja inte med, tur att de går en kl 17 igen..

tror ja ska bort te Talfel en sväng och stri litte.. kanske kan få henne och spela lite GH.. fördriva tiden lite så att kl går lite fortare, finns nästan inge värre att sitta och vänta på nåt...

Nu blir de coop först och fixa nå mat..

puss och kram syns på stan..



GRATTIS Cissi (AF)

Hemma..

Kategori: Allmänt

då var Lanet över då, igår var de riktigt roligt.. va många fler som dansade, inte hela tiden då, men de va allt några som va upp och shejka ibland.. =), men ja tror allt att vi Elfstens ägde på golvet iaf.. hehe..
wohoo...nu är min dator lagad också...  Nic fixade den åt mig, (TACK)...

hmm undra om de blir en vaken natt igen, va så trött när ja sluta jobbe så ja somna på en gång när ja kom hem kl 16.30 och sov till kl 23.00.. grymt gött, nu är man som folk igen...

Hfs i morgon igen =)..

nej dags för dumburken en sväng...

Natti natt...

LAN...

Kategori: Allmänt

nu sitter ja och syster på LANET, =)... bra roligt är de, så kul att se alla små knattar som har vuxit upp.. shiit man kommer typ ihåg dom när dom gick på lekis.. hehe..

lite små segt bara att folke inte vågar/vill dansa.. hmm.. fast de har vart skoj ändå.. =).. sitta och lyssna på musik HÖGT...
håller bara på e timme till så de ska allt gå bra... tiden har gått grymt fort..

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

jahaja de va den sovmorgonen de, självklart ska man bli väckt bara för att man råkar va ledig.. kl 06.50 ringde telefonen, de va chefen, ja svara inte, misstänkte att dom behövde folk, men låter hellre bli att svara än att säga nej.. (hmm)

om typ 2 timmar så bär de av te Hfs, ska ta med min dator också, så ska Nic sparka igång den =), hoppas han sparkar bättre än va ja gjorde när den gick sönder.. ;).. tänk att man har haft en sån tur att kläckas ut te en sån bra familj/släkt =)

-mamma har egen tid (i en buske).. hahahaha, Mia och Klara är bara såå bra, fick tillslut titta på de igår, men va lite små tråkigt att titta med nån som verkligen inte har nån humor, när de va slut så fråga hon, -jaha men skulle de inte va skämt och sånt?. men HALLÅ... de va jue de dom gjorde hela tiden, gaaahhh, tröga fan...
de programmet ska man sitta och titta på med lillasyster ;)  för vi har samma sjuka humor :p

nej nu ska ja leta på ansiktet (tar tid) innan de är dags för en resa uppåt...



Söndag

Kategori: Allmänt

har precis kollat klart på Patrik 1,5.. hurra vilken bra film =).. bästa svenska filmen ja sett på länge...
så nu har man fått lite ny glad energi....

Jag vill flytta har ja kommit på... vill tillbaka till Hfs... har mycket mer där borta än vad ja har i Krhamn..
men men den som lever får se va som händer, är jue inte bara att knäppa med fingrarna så är allt klart... :(

aja.. nu ska ja möta syster sen så ska vi bära lite möbler, hon har fixat köksbord och stolar som ja ska få.. (tack)

Melodifestivalen..

Kategori: Allmänt

usch så dåligt melodifestivalen är nu för tiden, kommer ihåg när man va liten och satt och kolla på de, då var de mer schlager och svenska låtar, inte det jädra dravlet som är nu,,  tycker inte de passar.. tur är ju att de går att byta kanal, men lika förbannat så ska man sitta och titta ändå fast man bara stör sig på att de är så dåligt, de kan jue hända nå roligt när dom inte visar nå bidrag =)...
Förra året va de iaf lite bättre när Björn Gustafsson va med.. =D bra rolig människa det där...

Nej dags för sängen kanske, en ny arbetsdag på dårhuset i morgon igen...

Natti Natt...

HURRA....

Kategori: Allmänt

Min snälla stora syster och hennes man har lånat ut sin dator till mig =) nu känns de bra igen.. (TACK)..

jaha i morse va dom här och hämta katten också, skönt de för henne.. nu får hon de mycket bättre..

usch jobbat hela dagen, va lugnare än de brukar men ändå grymt trälit.. fattar verkligen inte hur människan är funtad, den hissen har verkligen stannat på bottenvåningen =)

längtar litte tills måndag faktiskt, ska bli riktigt roligt...

Hoppas ni har haft/får en bra Alla hjärtansdag..





Torsdag...

Kategori: Allmänt

jahaja då sitter man här sjuk också.. den där j'vla förkylningen vill inte ge sig.. :(.. blev tvungen att sjukanmäla mig.. inge kul.. förlorar bara en massa pengar... men har man ett sånt jobb som ja kan man inte gå dit med en förkylning även om man känner sig rätt okej, bara att hoppas att de blitt bättre i morgon eftermiddag...

aja nu blir de soffan och försöka att bli frisk....

Toppen dag...

Kategori: Allmänt

vilken bra dag de har vart..

i morse bara dega vi i soffan och kolla på film.. sen ner te samhället och Träffa familjen andersson- Kiyani en snabbis, hem igen, då var de dags för pulkabacken.. (puh).. Tobbe och Adam kom upp och joina mig och filip (kul)... vi va inte så länge i backen, Adam och ja kom fram till att de var mycket roligare när man var liten =).. på den tiden då man kunde åka på vad som helst och hur som helst utan att tänka på hur de skulle sluta, då fanns de inte i huve på en att man kunde bryta en arm eller ett ben...

Hungriga vart vi efter allt slit i snön =).. ner te pizzerian och spela lite biljard och åt god mat :)
när vi kom tillbaka hem te filip så kom han på att vi skulle rita på väggarna i sovrummet för dom ska jue ändå tapetsera om, och de lät jue as kul =) oj oj så snyggt det är nu.. Filip sa - istället för arga snickaren så kommer de bli arga tapetseraren, hehe..

vart en toppen dag helt enkelt med mina underbara Kusiner.. (Love)

nu ska ja passa på att spela litte poker när de finns en datorn som funkar...





så här snygg är väggen =)..

tjolahopp

Kategori: Allmänt

Snart dags att gå och hämta lilla Thuvis på dagis... =)...
ska bara vänta på min far som kommer och hämtar oss och farmor så vi slipper släpa oss ner te samhället i snön ( SNÄLLT). fy va mycket snö det är här.. :(  och ploga har dom säkert inte gjort på små vägarna än heller..

Jaha på måndag och tisdag ska man leka Dj då.. hehe.. (hmm)... roligt ska de faktiskt bli.. =)..  men känner att ja har inte så stor koll på vad ungarna lyssnar på nu, tror knappast att de är sånt som vi spelar när vi är ute!?..  =).. får höra med kusinerna, dom har nog mer koll på vad som spelas i ungarnas mp3 =)



    

Förkyld...

Kategori: Allmänt

Jaha dagens schema är att åka pulka sen när kusinen kommit hem ifrån skolan.. hmmm får se hur många ben i kroppen som är hela efter de.. ; ) är en jävla massa snö i Hfs iaf..

nej nu litte kaffe så ja vaknar till.. =)

Jaaaaaaaaaa

Kategori: Allmänt

äntligen en dator...

Min cp dator har lagt av, usch va konstigt det är när den inte funkar, då märker man vad mycket man använder den egentligen.. hmm måste fixa en dator snart..

ledig i 2 dagar nu.. =)... gööött....  men kom på vad tråkigt de skulle va att sittta hemma, så ja satt mig på tåget och åkte te HFS.. hamna hemma hos faster och kusinen.. (mys)..

Jaha på lördag kommer dom och hämtar katten också.. rätt skönt men blir nog tomt också, men nu får hon det mycket bättre... funkar inte så bra, lilla Thuvis är livrädd och talfel allergisk.. och som ja far och flänger så är de lite synd om na, även om hon är van med de och klarar sig 2 dagar själv...men men

Nu blir de soffan och TP med kusinen igen... lite små trälit att en 7 åring får fler rätt än mig :p hahaha






Festar du, så festar jag...

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN lördag.. =)..

usch vilken hemsk natt de har vart, inte kunnat sova.. knäet har cp:at sig.. gjort ont som satan.. ser ut som om ja har en ballong under huden  : /.. men nu har ja jue lärt mig att man inte ska åka kana ner för källar trappor.. hehe...

trist väder är de också, så party humöret tar sig en liten omväg...
men så fort kaffet är uppdrucket och volymen höjs så är man på G.. =)

Hurra idag får ja tillbaka min väska.. klant som ja är glömde ja den i parkhallen förra helgen...
och eftersom ja jämt får visa leg när ja ska köpa snus, så har de inte vart så roligt, de låg jue i väskan.. : / 

Nu blire Frukost.. =)

     HAHAHAHA ;)

Partaj

Kategori: Allmänt

I morrn blir de kalas på eldaregatan :)..
bara hoppas på att de blir skoj.. de blir jue va man gör de till..hehe


     

Fredag

Kategori: Allmänt

jaha Igår åkte dom hem då, Snuttisarna.. :(
vart grymt tråkigt och tyst här hemma, har vart riktigt kul när dom vart här..
Thuvis är jue en klass för sig, kommentarer te allt... magmusklerna blir tränande när hon är här iaf :)
välrdens bästa..
Den lilla är go den med, fast hon ligger bara och sover hela tiden (tråk).. men de blir nog allt fart på henne sen också.. Kanske bäst att njuta så länge hon är liten..  ;)
Jejje är verkligen en super mamma, lät henne sova ordentligt igår, så ja tog ungarna på morgonen.. hmm lättare sagt än gjort.. Skriker den ena börjar den andra, när den lilla är sketen och klar så börjar nästa, och så håller de på hela dagen...
men ja tror ja klara de ganska bra ändå, tror inte dom fått nå men för livet.. hehe..
Jejje är iaf grym som klarar detta varje dag och natt..

dags att ta tag i städningen nu, lägenheten är inte lika fin längre när en liten 2åring har härjat runt...
blir stan sen me Talfel, ordna litte saker te i morgon :)..

Go morron...

Kategori: Allmänt

Snaaart dax att hämta sötnötarna =)

men sen blir de tyvärr jobb på en gång, ska nog ta med dom dit, blir så dåligt med tid som ja får träffa dom annars, är inge speciellt på jobbe idag iaf.. där va ja smart.. hehe





Hurra..

Kategori: Allmänt

I morgon får jag tydligen fint besök ifrån hällefors,
Jejje och barnen kommer och hälsar på.. myyys.. =)

då fick ja äntligen tummen ur, och gick te coop och köpte en ny barnstol som jejje ska få till Thuvis.ifrån mig och Talfel.. en sån där bra stol, med sittdyna och ryggstöd.. så nu slipper skruttan sitta bakåtvänd..

bäst att röja litte här hemma så att de ser lite snyggt ut när dom kommer..!!

Natti natt..

30 & 32 års kalas

Kategori: Allmänt

 

Helgen har vart toppen, kan inte bli så mycket annat när man har med de folket att göra.. hehe..
tyvärr vart de en rätt tidig kväll för min del, alkohol intaget blev lite för mycke.. =/

började med att de skulle hackas grönsaker till 50 pers, tacos stod de på menyn.
gick rätt fort när vi väl satte igång, var jue nåra som hjälptes åt..
sen bar de upp te "huset" kolla läget där, festen var i full gång så de var bara att korka upp..
sen blev de bowling, mycket folk, mycket roligt =)..

PARKHALLEN   var hyrd några timmar för middag och lite kalas, 

En helt okej dag faktiskt... Syster och några till hade allt fått ihop de bra =)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt