knutii

över..

Kategori: Allmänt

nu är ännu helg i dimman över..

I fredags vart de kalas hos Pia innan vi gick ner te Herrgårn, de va trevligt och sitta och prata gamla minnen... va ett bra tag sen ja träffa dom.. nere i herrgårn kunde de jue ha vart roligare, fast de dög ändå.. =) va kul och se alla gamla kompisar som inte har förändrats ett dugg.. hehe

I Lördags vart det dags för bröllop, det var såååå fint.. gråten satt i halsen hela tiden.. efter ceremonin så drog allihopa te munkeberg och fika och åt gått och drack gott :p.. det va ett riktigt roligt kalas, lite små segt i början men sen drog de igång, borden åkte undan och musiken åkte på.. :).. de vart även natt nakenbad.. jag stod dock över, hehe..
 kl 01.30 kände brudparet att de räckte för dom så då begav dom sig te hertige karl och spännderade bröllopsnatten där..
vi andra hade inte fått nog, vi festa på.. men kl 02.30 fick vi inte va kvar längre, dom ville låsa och gå hem.. va inte så mycket mer att göra än att gå, vi drog vidare på efterkaka :).. har vart med om roligare efterfester men de va helt okej, vi härja runt litte.. kl 06.30 kände ja att jag hade fått nog iaf. så de var bara att traska den långa biten te syster..
va helt dö hela söndagen, bara sov och sov.. men det är vel de söndagar är till för :)

Nu ska ja ut på stan med Mor och massa folk, dags för lite fika.. vi ska vänta in Thuva som kommer te filipstad hon ska följa med mig hem te Krhamn, vi ska åka till Orsa björnpark i morgon.. (Myyys)

Pöss...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: