knutii

Hemma

Kategori: Allmänt

oj oj vilken otippad natt de blev... Etti ringde vid kl 22 och fråga om ja ville bli med till Stockholm och hämta lammisen. =)
och ja hade jue inge planerat så vid 23.30 styrde vi bilen mot sthlm, kom fram ungefär vid 02.30.. då var de bara att försöka lista ut vart vi skulle hämta upp han, vi visste att han var på Arlanda men inte vart, ingen aning om vilken terminal eller nånting, vi yra runt där inne och försökte komma på vart vi skulle.. hmmm.. vi vart inte ett dugg klokare av att läsa på alla skärmar som var där, men tillslut prova vi och ringa te han, han hade redan landat så de var bara att försöka leta upp varann där ut..  efter ett litet tag hitta vi.. =)...
var bara att packa bilen igen och bege sig te värmland, lättare sagt än gjort.. haha vi åkte grymt mycket fel, tog säkert 1 timme innan vi hitta rätt.. yra runt där som idioter,  men tillslut hitta vi rätt där med.. : )..
har precis kommit hem nu.. skulle va bra gött att få sova, men de blir de inge av.. ska ta prover nu kl 8.. sen kl 10.00 ska ja och syster te karlstad.. finns ingen tid över te sömn just nu.. får ta igen de ikväll istället.. :)..

nej en dusch får de bli nu, kanske piggnar till litte då..  : )


GRYMT ROLIG NATT HAR DE VART I ALLA FALL...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: