knutii

Ledig, NOT

Kategori: Allmänt

precis kommit hem ifrån jobbe nu... va tvungen att jobba idag fast de va min lediga dag, i morse när ja vaknade så hade ja typ 5 missade samtal och en massa sms ifrån chefen, va bara att ringa upp och fråga va de gällde, och de va tydligen 1 personal som va sjuk idag, och eftersom vi inte har nå vikarier te vårat jobb så fanns de ingen som kunde jobba så hon va tvungen att beordra ut oss ordinarie personal..  USCH, kändes inte så himla kul att gå och jobba när man skulle ha vart ledig egentligen, plus att i eftermiddags så skulle vi ha åkt ut te en stuga över natten och haft de gött.. men de blev de inge med för min del.. :(..  aja blir vel fler gånger..   får hoppas att ja slipper sticka iväg och jobba i morrn också.. men med min vanliga tur så ringer säkert chefen i morrn kl 7 och säger att hon fortfarande är sjuk.. funderar på att stänga av mobilen inatt.. hahaha...  fast de skulle ja nog inte ha samvete till...  :)...

Snart helg också :).. fast den här helgen kan nog kvitta, har jobbhelg..  fast de har jue aldrig hindrat förrut, man kan jue hitta på en massa skoj efter jobbe.. på lördag kväll blir de ialla fall bio :).. vi ska kolla på Sommaren med Göran lär nog få träna magmusklerna ordentligt då, höll på att dö bara när ja såg trailern hehe...

nej nu borde ja ta tag i städnigen igen, men orken tappa ja på vägen nånstans..  

över...

Kategori: Allmänt

snart är den här arbetsveckan över.. SKÖNT...  usch så segt den här veckan har gått..  tur att de är helg snart.. :)..
men i helgen blir de lugna puckar hela helgen... Thuva och Thilde kommer och hälsar på mig, så de blir bara en massa mys istället för party :)....

veckan har vart rätt upp och ner... konstig har den vart, men de börjar ordna upp sig nu hoppas ja, känns så idag i alla fall.. men de va värre igår, då kändes de som om de aldrig kommer släppa.. äsch man lär sig...

haha i morse kl 04.33 vakna ja av att de ringde på min mobil, aaa va är de för idiot som ringer så tidigt tänkte ja, men de va ingen idiot de va min kära far som ringde, innan ja riktigt fatta och kunde svara så hade ja tusen tankar i huve, trodde jue självklart att de hade hänt nå, det är jue inte vanligt att han ringer den tiden, men när ja svara så va de ingen där, hmm.. tänkte nä nu har han svimma av lr nå när han försökt ringt efter hjälp, vart bra skraj, men sen hörde ja hur de snarka te litte.. då fatta ja att han sov.. hahaha han hade kommit åt knapparna i sömnen och ringt upp mig... :)..  (pucko)
så idag har ja vart vaken sen kl halv fem i morse... kunde inte somna om efter.. hehe så nu känner ja mig faktiskt lite trött, känns som ja kan somna snart och sova en hel natt för engångs skull, bäst att stänga av ljudet på mobilen på nätterna i fortsättningen.. haha

!!!

Kategori: Allmänt

slut på semestern nu då.. :(.. usch ingenting va förändrat på jobbet.. det var precis likadant.. gnäll och tjaffs..
har inte kunnat sovit nånting inatt, bara legat och grubblat på att man ska börja jobba igen..  jobbigt att de ska va så här.. grymt träligt att de inte finns jobb nånstans heller..  men nån gång lär de jue vända..

GRATTIS te Jejje som fyller 24 år idag :) och GRATTIS till lilla Tifa som blir 1 år :)...

nej nu ska ja ta och sova lite, så kanske kvällen på jobbet går hyffsat bra i alla fall...

torsdag

Kategori: Allmänt

idag har de inte hänt så himla mycket...

va ut te skärgårrn och fika med Malin och Ove i eftermiddags, va riktigt skönt att sitta därute, ja kunde sitta i solen utan att dö, de blåser så ifrån sjön där så man hinner aldrig känna att de är riktigt varmt ute... de är bra tycker ja..  :).. är ingen sol människa, de får gärna va varmt ute, men då håller ja mig i skuggan..
efter fikat åkte vi hem te dom och skulle kolla på film, vi låna vel säkert 7 filmer, efter 5 minuter in i varje film så bytte vi.. usch har aldrig vart med om såååå dåliga filmer... 
vi la ner det där filmtittandet, och tog oss en promenad istället.. de va bra då fick ja sällskap hem :)

I morrn händer de nog inte så himla mycket heller, har inte bestämt mig än om ja ska åka te Staen i morrn lr på lördag.. tror faktiskt de blir på lördag bara, lättare att fixa sovplace 1 natt bara.. :s..  men de blir sååå tråkigt att sitta här hemma och glo en fredag.. börjar bli lite små trött på dom här väggarna nu,..

aja hoppas på en tok rolig Lördag iaf... blir jue va man gör de till, så är de tråkigt har ja vel bara mig själv att skylla ; )

JAAAAAAAAAAAAAAAA.....

Kategori: Allmänt

Min super snälla Farbror har fixat min dator ÄNNU en gång :)... (tusen tack).... så nu kan ja snoka runt igen.. hehe.. och skriva litte här när de händer nå värt att skriva..

har vart upp te hfs idag, va 80 års kalas.. hmmm har vart på roligare kalas.. men men man lär vel bita ihop nån gång och lägga på fejk smilet :)..

Nykrôppa natta te helgen då :).. sista helgen innan ja börjar jobba igen, så då lär ska de kalasas...
 
har nog inte hänt så mycket den här veckan tror ja.. har hållt mig instängd och bara läst och glott på film, har haft sån ångest över att börja jobba igen att ja inte har haft lust att träffa nån eller göra nåt...!!
aja de blir nog bra nån gång..

nu lär ja gå och handla litte.. kylskåpet ekar..

1...

Kategori: Allmänt

usch 1 vecka kvar på semestern bara, har verkligen ångest, vill INTE börja jobba redan, känns inte ens som om de har vart semester, skulle behöva ett halv år för att kunna orka gå tillbaka...

har haft Thuva här i Krhamn i 3 dagar :).. va riktgit mysigt, hon är inte klok den ungen.. vi var till Orsa björnpark på tisdagen, det var roligt.. dom hade en massa björnar,vargar,lo,isbjörnar,tigrar m.m.... var kul att se såna djur i verkligheten, men skulle inte vilja möta nåt utav dom utan stängsel...  dom så ginte snälla ut..

verkar som de blir en liten utgång ikväll.. vart vet ja inte än.. men nåt ställe lär vi jue hitta... :)... skulle vilja te karlstad fast de vill inte dom andra så ja får vel ge med mig.. :)..

På söndag blir de kalas i Hfs, kusinen fyller 13 år..!!! shiit 13 år.... vart tar åren vägen, det värsta är jue att en annan blir jue inte yngre heller... men de ska bli skoj att kalasa litte med släkten, det är alltid lika roligt :)

Dags att börja fixa litte inför kvällen.. :)...


Det kallas tvivel det där som stör..över..

Kategori: Allmänt

nu är ännu helg i dimman över..

I fredags vart de kalas hos Pia innan vi gick ner te Herrgårn, de va trevligt och sitta och prata gamla minnen... va ett bra tag sen ja träffa dom.. nere i herrgårn kunde de jue ha vart roligare, fast de dög ändå.. =) va kul och se alla gamla kompisar som inte har förändrats ett dugg.. hehe

I Lördags vart det dags för bröllop, det var såååå fint.. gråten satt i halsen hela tiden.. efter ceremonin så drog allihopa te munkeberg och fika och åt gått och drack gott :p.. det va ett riktigt roligt kalas, lite små segt i början men sen drog de igång, borden åkte undan och musiken åkte på.. :).. de vart även natt nakenbad.. jag stod dock över, hehe..
 kl 01.30 kände brudparet att de räckte för dom så då begav dom sig te hertige karl och spännderade bröllopsnatten där..
vi andra hade inte fått nog, vi festa på.. men kl 02.30 fick vi inte va kvar längre, dom ville låsa och gå hem.. va inte så mycket mer att göra än att gå, vi drog vidare på efterkaka :).. har vart med om roligare efterfester men de va helt okej, vi härja runt litte.. kl 06.30 kände ja att jag hade fått nog iaf. så de var bara att traska den långa biten te syster..
va helt dö hela söndagen, bara sov och sov.. men det är vel de söndagar är till för :)

Nu ska ja ut på stan med Mor och massa folk, dags för lite fika.. vi ska vänta in Thuva som kommer te filipstad hon ska följa med mig hem te Krhamn, vi ska åka till Orsa björnpark i morgon.. (Myyys)

Pöss...

HFS

Kategori: Allmänt

sitter i hfs och myser med kusinerna :).. den tredje saknas jue då han är i den stora huvudstaden och gör den osäkert :)..
har haft åskväder i hfs idag, va litte mysigt och väl behövligt, vart mycket renare luft då.. vi passade på att bygga litte med lego, men mitt tålamod är inte så himla bra och fantasin är inte på topp. igår kväll körde vi litte barncharader.. haha de var gör roligt :) men grymt svårt man skulle båda rita och göra charader :p ännu en gång så spelade jue fantasin in och de gick inte så bra.. men roligt hade vi och de va jue de som var meningen..

nu ska ja gå och fortsätta härja med grabbarna :)..  (love)