knutii

OMG

Kategori: Allmänt

oj de va grymt längesen ja skrev nå här... hade glömt bort bloggen.. :)... har iofs inte haft nå att skriva om som inte står i dom tidigare inläggen... allt är som vanligt... jobbet är som de brukar, tjat och gnäll hela tiden..  efter jobbet är de som vanligt också.. sitter hemma och glor, åker till filipstad så fort ja kan.. :)..

usch va trälit de är att arbetsmarknaden ser ut som den gör.. finns verkligen inga jobb nånstans om man inte har nån jäkla universitets utbilding..  ibland har ja god lust att bara säga upp mig och se va som händer, ta dagen som den kommer bara.. men de är nog inte värt de, tillslut så kommer man jue sitta där i skiten och inte kunna betala nånting.. :S stämplingspengarna är inte mycket att ropa hej efter :)

Har besök här i Krhamn... Thilde ska vara här hos mig tills på söndag :).. sååå mysigt.. den andra lillskruttan fick stanna hemma hos sin mor. tyckte dom skulle behöva lite egen tid :).. bara hitta på en massa skoj dom 2 utan en liten gaphals som skriker efter uppmärksamhet.. hehe :D.. mig gör de inge, ja ger henne gärna uppmärksamhet hela tiden.. fast hon är bra lugn och snäll... gnäller inte nånting, bara om hon är trött lr hungrig.. och så sover hon precis hela nätterna också.. finns ingenting att klaga på.. :)

Vi ska snart traska iväg till Talfel, hon ville bjuda på lunch idag :).. GOTT...

jag ska passa på att fixa fejset nu när skruttis sover lite.. :)

ha't