knutii

Nytt försök...

Kategori: Allmänt

Gör ett nytt försök med att blogga då, de är jue rätt gött när man har skrivit av sig lite, men ibland blir de total stop och man tappar lusten för de, dels för att de inte händer så mycket intressant eller så händer de precis samma saker som när man skrev sist :) men nu så!!

Julen närmar sig med stora steg, i år ska de bli riktigt mysigt faktiskt, det är jue Novalies första jul, det ska bli så roligt att se hur glad hon blir av att få riva av alla papper och alla nya saker som hon får :).. för jag misstänker att det inte bara är Mostrarna som vill skämma bort henne :) Litte besviken på att Tomten inte kommer iår, jag som tycker att jag har varit sååå snäll.. hahaha..

På Nyår lutar det åt att det blir att fira i Sälen :).. de ska bli riktigt roligt de, full rulle om inte annat :P vi är jue ett bra gäng som åker upp :)!!! fast lite skandaler kommer man aldrig ifrån :P bara hoppas att det inte är jag som står för dom :D hehe...

Var på Luciatåg igår, det var Thuva och Thilde som hade det med dagis, dom var faktiskt riktigt duktiga, jag trodde nästan att de skulle springa ungar kors och tvärs i den där salen, :).. Fick med mig Thilde hem också, hon skulle sova här tyckte hon :).. och ja hade jue inge för mig så klart hon fick de lilla skuttis :)... nu ska vi bara försöka komma på nå skoj att göra idag, men tyvörr så är vädret riktigt dåligt :(.. de bara vräker ner snö och blåser storm :(.. men vi får se, vi kanske våldgästar nån, vi behöver jue inte va ute :)

Ne nu ska ja kolla på Ronja Rövardotter med Thilde!!