knutii

FREDAG..

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos syster på Tegner just nu och myser med en öl :).. göttans de.. :P.. Panda jobbar kvällen så hon dyker nog upp här sen, skulle jue bli lugnt idag, men upps de vart ändrade planer, och man är jue så svår övertalad också.. hehe..

Vi var upp till pappa igår och fira han litte :).. de va mysigt de, är inte ofta vi träffar han så där en heldag :).. synd det tycker jag.. ja skulle jue va snäll och gå ut och gå med hunden en liten runda, tyvärr vart inte rundan så liten... ja tappade bort mig i skogen, haha HUR FAN GICK DET TILL, men var bombsäker på att ja skulle komma ut vid snäckeskolan, men gick och gick och ingen skola syndes till, och ja vägrade först att ringa till pappa och säga att ja inte riktigt visste vart jag var, så ja fortsätte bara att gå, tänkte vel att nån gång lär ja jue känna igen mig, har jue ändå bott i hällefors i 18 år :).. men NEJ kände inte igen mig ett dugg, tillslut kom ja fram till en korsning, hmmm vilket håll skulle ja ta tro?, Ludde gick åt höger så då hängde ja bara på, men tillslut var ja tvungen att erkänna att ja inte visste vart jag var, så det var bara att ringa pappa och försöka förklara vart ja hade gått, tillslut fatta pappa vart vi var så han skicka syster så hon kom och hämta oss :).. hur hamna ja på SMALVIKSVÄGEN, men men nu har ja fått 2011 motion :D hahaha...

Nej nu blir de musik och tagga inför kvällens bravader :D..

sup och svälj trevlig helg :D

HURRA!!!!!

Kategori: Allmänt

GRATTIS.. :) Idag fyller lilla pappsen hela 52 år, hurra,hurra,hurra..... <3

hoppas den här dagen på jobbet går fort, ska vara barnvakt åt världens sötaste lilla Toadie sen :).. vi ska ge oss ut på jakt efter en present.. :).. blir nog inte helt lätt, eftersom ja inte fatta ett endaste dugg av vad det var pappa ville ha.. nå strumpor som drivs av batteri och har en liten ficka på sidan? WHAT???.. vem vill gå runt och kliva på ett batteri hela dagen? och vad ska man med fickan till??? då lär man vel köpa större skor om allt ska få plats eller? :P hahaha... aja det är säkert inte alls så som jag har fått för mig att dom ser ut :).. men fick en grymt konstig bild i huve :D

Längtar litte te helgen också, är ledig :).. wohoo... The Larssons ska ha inflyttnings/halloweenfest :).. sen blir de basic element på hotellet, drag lär de bli :D.. alert är ja i alla fall... :)

Nej nu lär ja fixa fejset lite, snart dags för jobb...

Bye Bye....

Kallt!!!!

Kategori: Allmänt

Usch nu kan man inte låtsas längre att vintern inte är på väg, fy satan vad kallt det är ute :(.. lär nog köpa en vinterjacka iår, hatar att frysa, blir grymt grinig och trälig när det är kallt ute.. GE MIG SOMMAR....

Igår tog vi en Elfsten dag hos syster i filipstad, de va mysigt och roligt.. :).. va riktigt roligt att pappsen hitta dit också :).. Novalie är verkligen den sötaste ungen som finns, hon är mosters egna lilla Toadie :)..<3
ska iväg och låna henne litte här sen kl 16, Malin och Ove ska på nå möte med föräldrargruppen så då får ja passa på, vi fick jue ingen Novalie och mosterdag igår för oss själva, det var jue pappa dag :)

Jaha vad händer annars då?!... inte så mycket faktiskt, jobbar vel när ja ska för de mesta :) hänger runt litte här och där :).. den här årstiden är jue inte så rockig så man blir inte så alert på att göra saker, jag stänger mest in mig!!

Men den 2:a November blir de partaj i alla fall, då är det dags att göra Finlandsfärjan osäker :P.. ska bli nice, va jue ett tag sen vi var iväg.. :)

Nej nu ska ja nog ta tag i städningen som ja skulle ha gjort dom senaste dagarna :)..  lär nog fixa mat också.. fy va trälit de vart.. hahaha.. :)..

Bye Bye