knutii

Onsdag...

Kategori: Allmänt

Göttans.. om typ 2 veckor så får jag nycklarna till den nya lägenheten :).. ska bli såååååå himla gött med en ordentlig lägenhet, slippa ha alla saker på varann :)
Har vart "ledig" idag, skulle ha jobbat egentligen, men jag hade lagt in om semester för längesen eftersom jag skulle ha vart med på kryssning idag, men jag hoppade över den eftersom det är bättre att spara dom pengar tills jag flyttar, blir jue lite mer kostnader då.. behöver köpa lite nya grejer också. typ gardiner och blommor och sånt tråkigt skit :) Fast hel ledig var jag jue inte :) har haft världens bästa Novalie mellan kl 6.30- 12 :) hon är så underbar nu, det händer nya saker precis hela tiden.. man kan inte titta bort en sekund, för då har hon rivit ner nåt lr stuckit iväg :D.. Mosters lilla skatt :)...

I morgon fyller söta Farmor och Kussen år också :) GRATTIS till dom :)

ska ta och lägga upp lite kort här också. inte alla som har Facebook så dom kan se... hahaha :D
sen får de bli soffan och nån film och slappa lite, har vart vaken sen kl 4! trälit att vakna så tidigt, men är man utvilad så är man :)
Inte långt kvar nu..

Kategori: Allmänt

Shiit de närmar sig.. Snart  så fyller man 25 år då.. :/.. känns vel lite så där.. tycker det känns gammalt.. man ska jue egentligen ha gjort nå vettigt med sitt liv när man fyllt 25! Blir inte så mycket firande iaf, blir middag med familjen sen lite fika.. nå riktigt partaj hoppar vi över, blir nog att man sitter och skålar med sig själv här på lördag kväll.. :)

Annars så flyter vel dagarna på som dom brukar.. livet går upp och ner.. :).. jobbet är detsamma, och fritiden är detsamma!! Eller 1 sak är lite ny i alla fall.. jag ska flytta till en ny lägenhet, har äntligen bestämt mig för att flytta till en tvåa och få en ordentlig lägenhet :).. så lite vuxen poäng får ja jue :)... riktigt längtar tills ja får flytta in och göra i ordning, och slippa ha grejer överallt och på varann.. nu känns lägenheten bara rörig för att det är så litet :).. aja de blir kanoners i alla fall :)

Är barnvakt i kväll också åt världens bästaste systrar :).. sååå himla underbara är dom, tur att man får låna dom ibland <3...

nä nu får de bli lite tv innan Mr blund kommer på besök :)..  tyvärr så hittar han inte hit så ofta, men ja kanske har tur ikväll :)

Natti Natt