knutii

Lööördag

Kategori: Allmänt

hurra det är lördag.. KALAS.. =).. en massa öl och singstar, köpte disneys singstar skiva igår..  grymt rolig..
vart en heldag i Karlstad igår.. vi möte syster inne istan också.. så vi kunde åka te rusta och Ikea också.. fast ja va duktig och höll i pengarna rätt bra =) köpte inget onödigt faktiskt..

nu lär ja fixa mig litte.. ska snart iväg med AF och handla litte.. hon är snäll och kör mig så slipper ja släpa på allt =)






Torsdag.....

Kategori: Allmänt

En arbetsdag kvar nu då.. jobbar bara 8.30-16 idag sen är de heeeeeeelg... =)
blir Karlstad en sväng i morgon istället.. så slipper man känna sig stressad på lördag.. eftersom folke kommer rätt tidigt hem te Talfel.. så hinner vi med Guitar hero och singstar på Lördag också.. =)

MÅSTE fixa andra gardiner te rummet. måste ha några som ja kan dra för, solen är alldeles för stark på morgonen nu, vaknar varje morgon av att solen lyser rätt i fejset, inte så trevligt alla gånger, särskilt inte när man får sova länge..

aja nu lär ja leta reda på Fejset, innan de är dags för jobbet..

hdgadsjkgha

Kategori: Allmänt

har precis kommit hem ifrån syster, vart bjuden på mat idag, eller egentligen vart ja bjuden på mat i morgon när det är våffeldagen, men jobbar då, så jag bjöd in mig idag istället.. =)..

GEEEEEEE MIG LÖRDAG... vill till Karlstad och handla =).. har hittat jätte mycket ja vill ha, fast de blir nog dyrt så lär nog välja bort litte.. hehe..
vill fixa lägenheten också... börjar bli trött på hur den ser ut, vill ha ny soffa,säng,bord,databord och tv-bänk, får ta en sak i taget så blir de nog bra tillslut =).. typ de ja känner att ja vill ha kvar är ju texten på väggen, den tycker ja om.. är så sant de som står också.. man kanske inte blir så taggad att fortsätta dagen när man vaknar, men gillart ändå..

Nu blir de dumburken en sväng..




MIN VÄGG       =)
                                               
                     

Måndag..

Kategori: Allmänt

jaha måndag igen då... usch va helgerna går fort, man hinner jue knappt med.. men jobbar bara 4 dagar sen är de helg igen =).. kalas hos Talfel..

vart hos Läkarn idag också, kollade knäet, de va tydligen väldigt svullet, antagligen fick ja en spricka när ja åkte kana ner för trappen och så har de läkt ihop fel, så de ligger och trycker på nån nerv lr va han sa.. ska få tid för röntgen snart, så vet man säkert sen.. fick remiss te sjukgymnasten också.. ska dit och få nå program så att ja kan träna upp knäet.. aja de blir nog bra tillslut.. nu har ja de gjort ialla fall.. tog ett år bara.. hehe

En toppen dag va det på Loka Brunn också.. =).. verkligen jätte mysigt och skönt, TACK mamma...
THAI SHI är gott.. hahahahaha.. oj oj de är verkligen jag i ett nötskal.. men men ett gott skratt fick vi i alla fall...

dags att fixa mat..

Freeeeeedag

Kategori: Allmänt

Hurra de är redan fint väder och kl är inte ens mycket =).. vaknade kl06 morse och va hur pigg som helst, 
nu sitter ja och väntar på kaffet och att kl ska bli lite mer så man kan ringa och stri med folk.. tror inte de är så många som är uppe nu.. hehe
hade en jätte mysig kväll igår med familjen Nordblad/Larsson, dom är så bra.. Tifa er så himla söt.. gör mongominer hela tiden hahaha..
idag blir de visst en trip te Krhamn igen, Panda måste hämta papper på den gamla bilen, den är såld te linneas pappa tror ja de va..  Panda har köpt ny bil... aaaaa vet inte hur många gånger ja hörde den meningen igår.. hahaha...  

GRATTIS TALFEL PÅ 25 ÅRSDAGEN

nu är kaffet klart... gooottt..

Panda = Carro
Talfel = Linn

090319

Kategori: Allmänt

leeeeeeeedig och solen skiner =), vakna halv 8 i morse av att ja fick solen rätt i ögonen, hmmm måste fixa persiener eller nåt,
jaha hitta på idag då?? elgubben kommer hit om en stund och ska fixa mätarn, hoppas han vet vart den sitter för de gör inte jag, bara den inte är i den stora garderoben, för där kommer man inte in, är grejer te tusen där inne... hehe..
aja de märks...


I morgon fyller Talfel (Linn) 25 år. wohoo.. Gammeltant.. ; )








Vår.. =)

Kategori: Allmänt

äntligen ser de ut som om våren tänker titta fram =).. härligt de när solen skiner hela dagarna, humöret blir mycket bättre.. 
gjort sista dagen för den här veckan nu.. hurra... lååång helg.. de är aldrig fel de... och på lördag ska vi jue på spa-dag, gud så gött.. och på kvällen så blir de födelsedagskalas i brattfors, sen skaka rumpan på hotellet..  de va längesen ja och sötnöten lyckades pricka in en helg som vi partar på samtidigt.. =D så de ska bli skoj..

jaha då ska den kära oksen säljas då.. :(.. först onu och sen oksen,  hur ska de gå.. ; )..

usch i morgon ska dom tydligen in i lägenheten och byta elmätare, kl 9,30.. klart att de ska va så tidigt bara för att man råkar va ledig och inte ska behöva ställa nån klocka.. men men så kan de va..

fixa litte tvätt nu tror ja..




just let me bleed om my own...

Kategori: Allmänt

snart ett jobbpass gjort =).. delad tur idag igen.. men har bara kvällen kvar nu.. gött de...
shiit vilket härligt väder det är.. nu kommer vårkänslorna =).. hoppas de håller i sig..

tittade på Australia igår.. en bra film, lite utdragen bara, dom kunde lugnt ha kortat ner den en halvtimme..

Leeedig i morgon, härligt de... då lär ja passa på att fixa litte grejer, ringa läkarn för typ hundrafemtioelfte gången, fixa träningskort och rensa lägenheten...=)

nej dags för att promenera te jobbet snart...



............

Kategori: Allmänt

ännu en dag avklarad då, vi fick skicka iväg min arbetskamrat till jourtandis i filipstad idag, hon hade så ont så hjälp.. stackarn... HATAR tandläkarn.. aldrig trevligt där, och skit dyrt..

usch va äckligt rotmoset och fläsklägget vart, fick inte göra på mitt vis, en jädra massa vitpeppar skulle dom ha i.. och när fläsklägget koka så skulle de va massa lagerblad, tycker inte om smaken efter lagerblad, i alla fall inte när man har så mycket.. nej fy, ingen lyckad middag enligt mig, fast dom åt jue så dom storkna, va jue tur de.. nu ska ja snart möta Talfel så ska vi äta pizza istället... får hoppas att de smakar bättre... och efter maten drar vi hem te henne och kollar film..

ha en bra lördagkväll allihopa som har lyxen att va lediga =)



 



090314

Kategori: Allmänt

dags för jobbet igen snart, de vart lets dance som ja misstänkte igår.. haha hur dom ser ut, Han den där starkaste mannen är jue den bästa utav dom.. bra roligt att se den där stora stela kroppen förska röra på sig i takt till musiken.. =)
fast dom som är kvar är inte så dåliga dom heller... Tack och lov så åkte jue elisabeth ut, de va de värsta ja har sett.. hehe..
Idag jobbar ja bara till kl 16, GÖÖTT.. ska fösöka mig på att laga fläsklägg och rotmos idag.. (Mums) får se om de är ätbart sen.. =)

bye bye

Lets Dance

Kategori: Allmänt

jobb jobb och jobb... usch är bra seg idag, huvudvärk som satan.. =(, men det är bara att bita ihop och se glad ut... jobbar kvällen idag ... usch, blir väll lets dance ikväll antar ja.. ett ganska tråkigt program tycker jag, men men ja får jue inte bestämma.. hehe..

 gud så gött, om en vecka är de dags för en spa-dag på Loka brunn =)... härligt..

dags för mat, sen lär ja gå och handla..

jag hör inte mitt eko slå emot gatan

Kategori: Allmänt

jahaja dags för APT möte snart, känns inte så jätte lockande faktiskt..
men men man lär vel bli uppdaterad om dom nya grejerna..

usch va en sån där krånglig natt igen, trött som ett as i kroppen men huve ville inte sova.. somna inte förs vid 4 i morse.. men ja är jue ledig idag så de gjorde inte så mycket.. tur att datorn finns.. hehe..

fy om en liten stund så ska ja ringa till doktorn, lär få ordning på mitt knä nu.. =/.. tycker inte om att prata med såna i telefonen, hör typ inte ett skit.. eller de gör ja jue inte när ja talar med dom face to face heller.. haha... om inte syster är med och översätter, de har hon blitt ganska bra på nu.. =)..

Fick ett sånt underbart kort igår på systrarna andersson/Kiyani .. sååååå underbara.. =)
 tänk att tiden går så himla fort..




kl 16,24

Kategori: Allmänt

gött, nu har ja äntligen slutat för dagen, vart en lugn dag egentligen, nästan för lugn.. blir lite långtråkigt när de inte finns nå att göra, tiden går jue inte så fort när man sitter och glor.. bakade lite iaf, nougat rutor =).. as goda vart dom, så de va uppskattat.. ledig nu tills fredag.. hmm hitta på då??? möte i morgon ialla fall, APT möte.. tycker inte om att dom är obligatoriska, tråååk  möte..

snart så dyker nog Talfel upp, vi ska fixa lite mat och glo på film tror ja.. har jue fått så många bra filmkanaler.. =)..

nej fixa ordning i köket så de går att laga mat..



    

life without you is hazy

Kategori: Allmänt

dags att jobba en sväng idag då, sen är ja ledig ons-tors =)..  funderar på om ja ska åka iväg nånstans lr om ja ska va hemma, blir jue såå tråkigt att bara sitta hemma, finns inget att göra, dom flesta jobbar..   hmm velig.. äsch får se va som faller en in sen..

vill vill vill också.... =(..

Nya tag...

Kategori: Allmänt

en ny vecka igen då... helgerna går alldeles för fort.. känns inte som man hinner med att vara ledig..
men de har vart en bra helg ändå, i fredags vart de en snabb resa te Hällefors också.. hälsa på farmor lite, de va mysigt =).. sen vart de kalas och singstar, va meningen att ja och fia skulle ha åkt te Karlstad en sväng, men så vart de inte.. vart kalas i stan i stället, funka det med..
I lördags va de typ samma, förutom resan te hällefors, singstar och kalas.. =).. vi börjar bli riktiga kungar på det där nu.. hehehe...
nä nu blir de jobbet en sväng, har delad tur idag så då vet ja jue vad ja har att göra hela dagen...

Different day

Kategori: Allmänt

gött gör sista dagen nu innan de är helg =).. blir nog en ganska lung dag, inget särskilt på schemat, vädret är piss så de är ingen ide' att va ute, en lugn innedag med kortspel.. hehe

kan inte bestämma mig om ja ska dra te stan redan ikväll lr om ja ska åka på fredag.. : /... hmm svårt det där.. får se va ja känner för när ja har sluta jobbe,

aja nu är de bäst att knata iväg..

ledig..

Kategori: Allmänt

hurra är ledig idag.. =).. gott att va ifrån placet ett tag, men segt när de inte finns nå att göra..funderar på att sätta mig på bussen och hälsa på familjen Larsson/Nordblad..
höll på att gå te jobbet i morse fast ja är ledig.. vakna kl 7.30 och fick lite panik, trodde ja skulle börja jobba kl 8, rusa upp ur sängen för att göra mig i ordning, fick för mig att kolla på schemat för att se vem ja jobba med idag, och tur var vel de, för då såg ja ju att jag var LEDIG =).. lite smått irriterad vart ja, eftersom ja har så svårt att somna om.. men men hellre de än att ja hade sovit fortfarande och ja skulle jobba..

nej nu blir de att leta upp facet innan bussen går..



helgen är över...

Kategori: Allmänt

skönt att helgen äntligen är över..!!! har gått ganska bra men ändå, är aldrig kul att jobba på helgerna.. särskilt inte när man vet att alla andra är ute och har roligt =).. fast de brukar va rätt lugnt ändå, intalar jue mig själv att dom inte har roligt när inte ja är med.. hahaha...(tror de är tvärtom)

 somna rätt tidigt men vart väckt typ 03.00.. de va inget roligt samtal, men ja tror de löste sig,  är aldrig kul när de blir en massa krångel, och tyvärr så spelar alkoholen in en hel del också, grejer blir så mycket större än vad det är egentligen, lätt att de blir missuppfattningar.. men nu är de helt okej.. =)...

I've made mistakes that I can't erase..

..