knutii

Kallt!!!!

Kategori: Allmänt

Usch nu kan man inte låtsas längre att vintern inte är på väg, fy satan vad kallt det är ute :(.. lär nog köpa en vinterjacka iår, hatar att frysa, blir grymt grinig och trälig när det är kallt ute.. GE MIG SOMMAR....

Igår tog vi en Elfsten dag hos syster i filipstad, de va mysigt och roligt.. :).. va riktigt roligt att pappsen hitta dit också :).. Novalie är verkligen den sötaste ungen som finns, hon är mosters egna lilla Toadie :)..<3
ska iväg och låna henne litte här sen kl 16, Malin och Ove ska på nå möte med föräldrargruppen så då får ja passa på, vi fick jue ingen Novalie och mosterdag igår för oss själva, det var jue pappa dag :)

Jaha vad händer annars då?!... inte så mycket faktiskt, jobbar vel när ja ska för de mesta :) hänger runt litte här och där :).. den här årstiden är jue inte så rockig så man blir inte så alert på att göra saker, jag stänger mest in mig!!

Men den 2:a November blir de partaj i alla fall, då är det dags att göra Finlandsfärjan osäker :P.. ska bli nice, va jue ett tag sen vi var iväg.. :)

Nej nu ska ja nog ta tag i städningen som ja skulle ha gjort dom senaste dagarna :)..  lär nog fixa mat också.. fy va trälit de vart.. hahaha.. :)..

Bye Bye

Kommentarer


Kommentera inlägget här: