knutii

Fattig bondräng..

Kategori: Allmänt

de tråkigaste som finns i heeela världen måste verkligen vara att betala räkningar, fy va de suger.. :S..
men klarar man sig varje månad får man vara glad, finns faktiskt dom som har de mycket värre... synd att klaga så länge man har tak över huvet..

Ja och Talfel fixade håret igår, de vart mer slingor i hennes hår och svart i mitt, tröttnade på de röda, de vart så urtvättat fort, har nog färgat mitt hår för mycket så färgerna fastnar inte ordentligt.. men snyggt vart de iaf.. :)
Nu är de bara klippningen kvar, ska till Talfel efter ja vart på sjukan..då ska vi fixa allt inför helgen :D Hurraaa..
fast först ska de bli en brunch med syster,svåger och mosters älskade Novalie <3..

Usch ska upp te Öron läkarn snart, slut på prövotiden så nu är de vel bara att slänga ut pengarna, det är verkligen inte billigt att va döv, 1800 st kostar apparaterna, visst de kanske är en liten summa för att få höra, men de känns ändå som "onödiga" utgifter.. man väljer jue inte själv direkt att man vill höra dåligt.. inte så att man vaknar en morgon och tänker, " ja ska nog bli döv, det är jue så snyggt med hörappareter som får öronen att stå rakt ut.. " :p.. HAHA...

Nej ja lär vel ta tag i frukosten nu, börja svida litte i magen..

24 dagar tills de är SEMESTER!!!
Buffalo Bill..

Kategori: Allmänt

Hurra idag jobbar ja bara till kl 16 sen tar ja heeeelgen... :).. det är jue Fastingen här fre-lör, riktigt kul ska de bli, och så kommer jue maxmonstret hit också så de kan inte bli mycket bättre :D

i morgon ska ja och Talfel fixa en massa inför helgen, de ska sys upp klänningar, håret ska klippas, skorna ska gå's in, bolaget ska rensas :P.. är grymt taggad, bara att hoppas på att vi har vädret på vår sida.. :D

aaa ja har vart utan mobil i 2 dagar nu :(.. riktigt trälit har de vart... var tvungen att beställa nytt simkort, mitt var för gammalt och pajja.. :S.. men förhoppningsvis så får ja de nya idag, så snart är ja back in the game.. :)

Sugen på att färga om håret också, men vet inte riktigt till vilken färg, finns så dåligt med bra  och snygga färger här i stan, skulle behöva åka till karlstad.. :S.. men men de får lösa sig..

Nu lär ja fixa frukost och "kaffe" sen är de dags för jobb..


cruising

Kategori: Allmänt

Är hemma på rast en stund nu :).. gött de, ska nog iväg och snika mig en kaffekopp av talfel sen :).. börjar inte förs kl 15 igen, bara att hoppas att vädret håller i sig, det är cruising i stan ikväll, kommer vel vara några 100 bilar som kommer åka runt och härja hela natten :S.. får se hur mycket sömn de blir i natt då, är jue sååå satans varmt i lägenheten så lär ha fönstret öppet på nätterna och då kommer bilarna höras ganska vel eftersom dom säkert åker runt och spelar och tutar och har sig.. men som tur är så är man jue döv så de ska nog gå bra :P haha..

ja har börjat tänkt mer och mer på att ja skulle vilja börja plugga, men det är jue verkligen inte att bara göra de, rätt mycket som lär går egenom, :S.. lär nog jobba nå år till så man kan lägga undan litte, och så lär ja nog känna efter mer så att det verkligen är det jag vill göra, så ja inte bara hoppas på nå så är de inte rätt, vet jue inte te 100 vad ja vill läsa heller, är inne litte på frisör, men såna utbildningar finns inte i närheten så då lär ja antingen flytta eller tillbringa halva dagen på en buss.. :S..  aja den som lever får se.. :)..

nä nu ska ja bjuda in mig själv till Talfel :)

Ha en toppen dag allihopa..


inge solsken idag inte..

Kategori: Allmänt

De va jue typiskt att de skulle regna och va skitväder just idag när ja är ledig.. men kanske bra ändå för nu har ja ingen ursäkt längre till att ja inte tar tag i städningen.. :D..
Får göra ett ryck snart. för kl 13 kommer mongoEmma och hämtar så ska vi åka till thai resturangen och äta :D.. GOOTTT...

I lördags så va vi jue på Flottfärd med kapten sörensen i hfs, riktigt roligt var de.. vi passade på att klä ut oss till pirater också.. haha vi va såå snygga, vädret va på topp, sällskapet va riktigt bra,maten gå och ölen kall och go :)
lär lägga upp litte bilder så ni får se va snygga vi var :P

nä lär vel ta tag i det här, de verkar inte städa utav sig själv..


JOBBIGT VA..

Kategori: Allmänt

oj oj va längesen de va ja skrev...

fast har vel inte hänt nå roligt att skriva om..

jobbet är som vanligt, seeegt.. tur att de är sommar snart så humöret blir bättre iaf, har verkligen inte vart på topphumör den senaste månaden, allt har bara känts piss... 

sen mitt i allt tråkhumör så åker man på nån jäkla smärta i bröst och mage så de blir plinplong taxi in till akuten i karlstad i söndags kväll, men där hitta dom inge fel såklart, fick åka hem igen, kom hem kl 6 på morgonen, dagen var relativt lugn, spenderade dagen ute hos mamma, sen på kvällen när ja och syster skulle bege hos hem så satte de igång igen och värka så fruktansvärt, äsch de går över tänkte ja som vanligt och försökte verka så normal som möjligt så att dom inte skulle märka nå, tänkte att bara ja kommer hem så blir de bra.. men de gick inte riktigt som ja ville, de vart ännu värre så dom märkte jue självklart att de va fel, mamma sa te mig att ja har säkert magkatarr, att de verkade som det ialla fall, äldsta syster ringer sjukvårdsupplysningen för att höra va vi ska göra, dom sa att vi skulle åka in te till karlstad IGEN,,  aaaa kände verkligen inte för de, men men en mamma och syster emot sig så har man inte mycket att säga till om, vel inte så behövde vi inte vänta så länge, dom tog SAMMA prover som dom gjorde kvällen före, onödigt tyckte då ja eftersom dom redan hade provsvaren sen igår, så jävla mycket kan de vel inte hända på typ 8 timmar.. men men proverna skulle tas iaf.. och tillslut efter att mamma pratat med läkarn och dom har frågat tusen frågor så kom dom fram till att de va magkatarr, så nu har man fått ätit tabletter i 2 veckor, förhoppningsvis läker magen snart.. självklart vart de prat om hur ja lever ifrån mamma, att nu så skulle ja verkligen inte festa på läänge.. tyckte de lät as dumt så ja fråga läkaren och hon sa att bara man har ätit ordentligt först så går de bra, magen får inte vara tom bara.. HURRA tänkte ja och TJI fick du mammsen, efter de tyckte mamma inte om läkaren längre... hahaha..
nu har ja snart ätit tabletterna i 2 veckor och det är på väg mot rätt håll... :)

hoppas att helgen går fort nu bara, ja har en jobbhelg :( inte lika kul, de ända positiva är att vi får betalt för storhelg :).. sen nästa vecka jobbar ja bara 2 dagar sen är de FASTINGEN :).. knallare,tivoli och ÖLTÄLT och party :P.. riktigt längtar, knasfia kommer jue och gör Krhamn osäkert (gillart)...

En ny frilla har ja lyckats få till också, trivs riktigt bra i korthår faktiskt, skönt nu när de börjar bli så varmt ute :)

nä tv en stund sen små plocka litte..

Hej svejs..