knutii

Över..

Kategori:

Snart är äntligen den här stelheten över i magen känns de som! Kliar som satan i stygnen så då håller dom på och läker i alla fall!!
Har blivit så grymt bortskämd den här veckan så ja vet inte hur man ska klara av att komma tillbaka till vardagen igen :) klart man klarar de, men kommer vara ovant, och bra på samma gång! Saknar ju att kunna hålla i Hugo och busa och mysa med han!! men saknar inte dom tidiga morgnarna :D

TACK älskling för att du är så underbar nu och gör så mycket <3

Mörbultad!!

Kategori:

Känner mig lite smått mörbultad, tänk att 4 små hål kan kännas så mycket! Men operationen gick jätte bra, hade mycket stenar i olika storlekar så inte konstigt om de har gjort ont, men nu är både stenar och gallblåsan borta:) hurra!!

Saknar våran älskade son såååå mycket! Men han fick de bäst hos farmor inatt när jag hade så ont, känns inte snällt mot han när man inte kan ta han, får inte lyfta på ett par dagar! Så bättre att han fick vara där och få den uppmärksamheten han behöver :D men idag kommer han hem älskade unge<3

Hurra!!!

Kategori:

Idag fyller världens bästa Farmor 75 år! Hipp hipp hurraaaaa ❤❤

Hugo har sovit jätte bra i 3 nätter nu :) undra om de är gröten som gör att de blir så :) dessvärre sover inte mamman lika bra eftersom de är ovant att han sover så bra, så jag vaknar och tittar till han hela tiden! Men de ger sig vel också när man blivit van :)

Maaat

Kategori:

Mannen är iväg och hämtar thaimat :) så jäkla gott är de, jag räknade ut vad det skulle kosta om jag skulle äta de varje dag i 1 månad, 2550 skulle de gå på :) nästan värt att strunta i vanlig handling och köra thai varje dag istället:D

Labb

Kategori:

Dom har tydligen byggt om uppe vid sjukhuset, jag börjat gå den vanliga vägen och försöker bortse ifrån stängslen och alla obehöriga ej tillträde skyltar, tänker lite för mig själv att om nån utav alla arbetare som ger mig onda ögat säger nå så säger jag bara att jag är inte ifrån stan och vet ingen annan väg :) men de va ingen som sa nå :)

Väl uppe på labb så går provtagningen bra, när dom håller på och tar lite blod så frågar jag om proverna hinner komma fram till Kga innan tisdag? Javisst säger hon, men då är det för gammalt så du får komma tillbaka i morgon och ta ett nytt prov för de får inte vara äldre än 5 dagar! SUCK!!! Jaja hemfärden gick lite smidigare iaf då jag såg den nygjorda vägen till och från sjukhuset:)

Ja men så att

Kategori:

Istället för att somna mellan kl 19-20 som Hugo har gjort sen han föddes så har han börjat med att somna runt 21.30 ! Funderar på om de beror på att han springer ju runt och härjar i gåstolen så mycket, så på eftermiddan kan han sova 2 timmar i streck ibland mer:) men så kan de vara :)

De va lika underbart att ha Novalie här som vanligt :) haha vilka idéer hon har❤❤

Novalie...

Kategori:

... Kommer strax hit och förgyller våran kväll :) underbara monster <3

Kom på att ja måste upp till labb i morgon och lämna prover inför operationen på tisdag, skönt att dom äntligen ska ta bort stenarna nu :)
På måndag blir de Karlstad, ska in och få rubella spruta (rödahund)! Var tydligen mottaglig för de under graviditeten!

Nattning...

Kategori:

... I några nätter nu så duger de bara att pappan ska söva Hugo, har nog blivit en riktig pappagris den där ungen :) Det är så himla mysigt att titta på dom <3 hjärtat fylls med massa kärlek och tar ett extra skutt <3

Bara Buddha har somnat så ska föräldrarna titta på film, Magic Mike!

Evigheter...

Kategori:

... sen man var helt pigg! Har börjat med järntabletterna och B12 igen, känner en förbättring sakta men säkert :)

Åååhhh jag längtar tills Hugos nya kläder kommer, jobbigaste när man har så många olika snygga kläder till han är att man inte vet vilka man ska ha på han :)

Idag blir de att bära lite saker och fixa åt mammsen:)

John Blund

Kategori:

Suck!! Ikväll kom han alldeles för sent den där Mr Blund!! Ja kommer känna mig som en döing i morgon! Hugo somna skit sent han också, han brukar somna mellan 19-20 idag somna han inte förs kl 21.30. Väldigt ovanligt för att vara han!
Fick okej stämpel på Bvc idag också :) Nu väger heffaklumpen 7,8 kg och är 67 cm lång, våran knubbis :)

Nä är vek bäst att slå igen de blå innan de ska öppnas igen för matning!
Natti natt

Varannan..

Kategori: Allmänt

..dag de är typ då hugo sover bra, det kan vara 1 natt han sover skitbra så man nästan kan hoppas på att de har vänt, men neeej då blir de helt tvärtom nästa natt istället. Nästan ingen sömn alls istället!
men de hör ju till med dom små! snart kommer vi släpa upp han kl 13 på eftermiddagarna :)
 
Just nu längtar ja till den 22 januari, ska äntligen få operera bort gallblåsan då så jag slipper dom här stenarna :) Hurraaaa det tog bara 3 år innan dom kom på vad det var!!
 
 

Utvilad!!

Kategori: Allmänt

Hugo sov ända till kl 8 i morse :) är riktigt länge känns de som när han annars vaknar mellan 05-06, så nu är mamma riktigt utvilad! Har dock en sån jäkla träningsvärk efter all flytt igår, orkar knappt röra på armarna, haha nu märks de hur otränad man är :P  men det är lättare att vänta på att värken ska gå bort än att börja träna :D
 
Nya kläder är beställda till Hugo också, det sa pang och så hoppade vi över stl 68. och vi hade jätte mycket kläder i den stl, men de får åka ner i påsar och skickas iväg till bättre behövande :D 
Det som är roligt nu iaf när stl blir större är att kläderna blir snyggare och tuffare! 
 

4 månader i morgon

Kategori: Allmänt

Och vart har dom här månaderna tagit vägen?? jädrar så fort de har gått, fortsätter det i den här takten så ska han vel snart skolas in på dagis! Hugo har utvecklats så mycket, händer saker hela tiden, helt plötsligt äter han pure' och gröt, springer i gåstolen fram och tillbaka! vart tog den lilla skrynkelungen vägen som bara låg och sov hela dagarna :) Men de är skönt också att han blir större,  kan roa sig själv på ett annat sätt, är mer nöjd nu också när vi kommit in i bra rutiner med både maten och sömnen :)
Alla säger hela tiden PASSA PÅ OCH NJUT för snart är han stor. men mig gör de inget om de går fort, den här bebis tiden är både mysig och inte mysig, nu är han så pass stor att de inte är roligt att ligga i mammas knä och mysa, utan de ska hoppas och ha sig, och ska han sova så kan han bara ligga i famnen en liten stund sen blir de för varmt för han så han inte kan sova! men varje månad har sin charm :) just nu längtar man bara efter det där första krypet och orden :)
 
Längtar till våren, är trött på den här trista årstiden nu, vill ha sooool och ljust ute så man kanske piggnar till lite!
Men den som väntar, väntar alltid för länge :)