knutii

Tiderna förändras

Kategori: Allmänt

Ibland känns de som att man inte riktigt hinner med att ställa om sig i den här mammarollen, jag kan fortfarande känna ibland en solig Torsdag att va gött de skulle vara att bara sitta och stri och dricka några öl, de smyger sig  mer och mer på ju mer de närmar sig våren och sommarn, men jag vet att de funkar inte på de sättet längre, Nu får man liksom planera ordentligt när man vill gå ut, man kan inte bara slösa de hit och dit!! Hugo betyder ju självklart så mycket mer än 1 kväll ute, men man är ju fortfarande människa och partytarmen är inte helt död än!!
 
Jag tror det är just de som spökar mest när jag blir ledsen och sur när Morgan kan komma en fredags eftermiddag och bara säga att han ska sticka ut på kvällen och ta några öl, ja kan ju inte det! jag har liksom ingen att sticka till, har en vän ja umgås med här i stan och hon har också familj, det är inte som förut när man bara kunde bestämma sig 1 timme före sen drog man iväg, nej PLANERA PLANERA!!! visst har vel kanske några kvar i filipstad som ja skulle kunna åka till, men jag vill liksom inte dra iväg en hel helg ifrån Hugo, just nu är det alldeles för länge och ska jag gå ut så vill ja ändå vara tillgänglig om de skulle bli nå!!!
jag älskar Hugo över allt annat, men ibland kanske jag bara vill vara Jossan och inte bara mamma!!
 

Ge mig!!!!!

Kategori: Allmänt

Vill verkligen att våren ska komma nu!! vill ha tillbaka gnistan, just nu känner jag mig så nere hela tiden!
blir sur för ingenting utan anledning, känner inte för att göra nånting! hatar när de blir så här på vintern!!
Det är så himla tråkigt att allt går ut över min familj, stackars Morgan får stå ut med mycket nu :( är ett under att han fortfarande är kvar!! :( en del säger jue att det 1a året vekligen är en prövning för föräldrarna, men tror inte att de är pga av att vi fått barn som humöret svänger väldigt mycket, för Hugo är världens lugnaste unge, Morgan hjälper till så grymt mycket med allt både i hemmet och med Hugo så de kan ju knappast bero på att jag är slutkörd!!
jag får be till han där uppe att de får bli vår och varmt snart så jag blir glad och pigg igen :)
 
ÄLSKAR ER SÅ MYCKET!!!