knutii

4 månader i morgon

Kategori: Allmänt

Och vart har dom här månaderna tagit vägen?? jädrar så fort de har gått, fortsätter det i den här takten så ska han vel snart skolas in på dagis! Hugo har utvecklats så mycket, händer saker hela tiden, helt plötsligt äter han pure' och gröt, springer i gåstolen fram och tillbaka! vart tog den lilla skrynkelungen vägen som bara låg och sov hela dagarna :) Men de är skönt också att han blir större,  kan roa sig själv på ett annat sätt, är mer nöjd nu också när vi kommit in i bra rutiner med både maten och sömnen :)
Alla säger hela tiden PASSA PÅ OCH NJUT för snart är han stor. men mig gör de inget om de går fort, den här bebis tiden är både mysig och inte mysig, nu är han så pass stor att de inte är roligt att ligga i mammas knä och mysa, utan de ska hoppas och ha sig, och ska han sova så kan han bara ligga i famnen en liten stund sen blir de för varmt för han så han inte kan sova! men varje månad har sin charm :) just nu längtar man bara efter det där första krypet och orden :)
 
Längtar till våren, är trött på den här trista årstiden nu, vill ha sooool och ljust ute så man kanske piggnar till lite!
Men den som väntar, väntar alltid för länge :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: