knutii

Tröttis

Kategori: Allmänt

Idag är det en tröttisdag! Så sega hela familjen, ändå har vi sovit bra inatt. Hugo vaknade bara 2 ggr och ville ha mat sen somna han om typ innan han ätit färdigt :) men sen kl 7 ville han inte somna om igen, då var han klarvaken så de var bara att ta på ett leende (vilket inte är så svårt när man ser Hugos lilla fejs) och gå upp!! sen när ja sitter och matar han vid kl halv 9 så börjar ja känna mig riktigt konstig i kroppen och hela lägenheten börjar snurra, usch va riktigt otäckt så Morgan fick ta över, ja la mig på soffan en stund så att de skulle ge sig, somnade tydligen och vaknade runt kl 11 och var jätte pigg :) va nog lite mer sömn ja behövde :)
 
Igår var vi till Hällefors och hälsade på min mammas moster, hon ville träffa Hugo :) Carro och Novalie var med också! vi fikade lite snabbt hos Karin sen så rymde vi upp till pappa/morfar och Kerstin en stund :) Novalie höll låda som vanligt, hon är så himla rolig nu när hon blitt så "stor", man kan bara sitta och titta på henne hur länge som helst när hon dolar och pratar med sina dockor :)<3 Mosters lilla rumpnisse!!
 
Idag blir de kalas hos Mamma/Mormor, hennes gubbe fyller år, så vi tar ett litet kalas hemma hos dom idag så slipper vi vara med när resten av släkten ska fira.. :D Älgstek står de på menyn, inte så otäckt de inte :)
 
Älsklingen hade permiss i fredags och var ute på lite kalas, va tydligen nå bra band som spelade som han såååå gärna ville se.. haha.. Tror inte han hade en aning om vilka de va egentligen, lät nog bara bra att säga så än att bara säga att han ville ut och festa för att det var ett litet tag sen :) Han hade nog sagt samma sak och försökt få de låta bra om de så var mora träsk som uppträde :P 
 
Nä fixa till sig lite innan kalas :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: