knutii

Tisdag..

Kategori: Allmänt

jaha då börjar den här dagen närma sig sitt slut.. 

de har vart en helt okej dag faktiskt, kors i taket så har de vart lugnt på jobbet också.. :).. de va riktigt nice att slippa höra en massa tjat hela dagen, fick sluta litte tidigare idag också, hade tid hos hörapparat läkarn idag, usch vilken tid det tog, skulle va där 15,15 och kom inte därifrån förs kl va 16.45.. va tydligen inte bara att gå dit och beställa nya, nej de skulle mätas och provas ut, och nya hörseltester va ja tvungen att göra också, bara de tog en timme.. fick sitta inne i ett littet rum och trycka på en knapp varje gång ja hörde ett "pip", sen fick ja sitta där med hörlurar på mig och lyssna på nån gubbe som sa olika meningar och i varje mening så skulle ja upprepa de sista ordet haha, man kände sig jue lite smått fåning och sitta där för sig själv och prata med väggen.. :)
men nu är de gjort i alla fall.. så nu skulle de BARA ta 6 veckor innan dom är klara..

måste beställa tid hos tandis också :( USCH dit vill ja verkligen inte... men har en halv tand i käften så ja lär vel rycka ut resten utav den innan de blir inflammation i tandköttet...

ledig ons-tors nu.. ska bli gött.. har inte planerat nånting.. blir nog bara att va hemma och ta de lite lugnt för en gångs skull.. men de kan nog bli svårt, slutar nog med att ja sitter i hfs eller i filipstad i alla fall.. blir jue så tråkigt efter nån timme och bara sitta här i lägenheten och glo.. blir så lätt uttråkad :)

Nej nu ska ja snoka runt på facebook :)


Natti natt...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: