knutii

Inte långt kvar nu..

Kategori: Allmänt

Shiit de närmar sig.. Snart  så fyller man 25 år då.. :/.. känns vel lite så där.. tycker det känns gammalt.. man ska jue egentligen ha gjort nå vettigt med sitt liv när man fyllt 25! Blir inte så mycket firande iaf, blir middag med familjen sen lite fika.. nå riktigt partaj hoppar vi över, blir nog att man sitter och skålar med sig själv här på lördag kväll.. :)

Annars så flyter vel dagarna på som dom brukar.. livet går upp och ner.. :).. jobbet är detsamma, och fritiden är detsamma!! Eller 1 sak är lite ny i alla fall.. jag ska flytta till en ny lägenhet, har äntligen bestämt mig för att flytta till en tvåa och få en ordentlig lägenhet :).. så lite vuxen poäng får ja jue :)... riktigt längtar tills ja får flytta in och göra i ordning, och slippa ha grejer överallt och på varann.. nu känns lägenheten bara rörig för att det är så litet :).. aja de blir kanoners i alla fall :)

Är barnvakt i kväll också åt världens bästaste systrar :).. sååå himla underbara är dom, tur att man får låna dom ibland <3...

nä nu får de bli lite tv innan Mr blund kommer på besök :)..  tyvärr så hittar han inte hit så ofta, men ja kanske har tur ikväll :)

Natti Natt

Kommentarer

  • jejje säger:

    <3<3<3<3<3<3<3

    2011-01-05 | 23:30:36

Kommentera inlägget här: