knutii

Ultraljud

Kategori: Allmänt

Idag ska jag in på ultraljud i karlstad, ska bli spännande att se hur han har vuxit, det är därför vi ska in för att kolla måtten lite, eftersom jag inte har vuxit som dom vill att man ska i det här stadiet, men är inte orolig, mina värden visar bra på proverna och lillens hjärtljud är fina :) men som Bm sa hellre att man kollar mycket än för lite :) är ju bara roligt att få se en bild på han nu när man ändå gått så långt, det lär jue se lite annorlunda ut än i vecka 19 när ja gjorde det andra!! Fast man kanske inte ser så bra ändå eftersom han ligger fixerad och klar. lär jue typ se ut som han står på huve lr nå :D.. aja spännande ska de bli :)
 
 
Igår var det sista gången på bilbingon i otterbäcken, dom spelade ut 30 000 på en lott :) så vi var jue tvungna att åka ner, de kunde lika gärna ha varit våran tur, men nu var det inte de! :/ Nu får vi vänta och prova lyckan nästa sommar i stället, eller det blir nog M som får prova iaf. lär nog inte komma iväg eftersom vi har lillen då! kanske inte är så poppis att ta med 10 månaders på bingon när de ska va hel tyst på plan, man vet ju liksom inte vad dom får för sig dom små :) sen är tiden inte den bästa för en liten heller, det börjar kl 19 och man är hemma runt vid 23.30!! Så ja får nöja mig med bingolotto på söndagar :)
 
 
ja just ja, vi firade syster i lördags :) hon har ju gått och blivit gammal, hela 30 år :) Festen vart lyckad tycker jag, överraskningen vart också bra, Men svårt har de vart att försöka fixa allting utan att hon ska få reda på de, men ja lyckades iaf :) Hon är ju ett sånt kontrollfreak så de finns inte :) och nu har man fått tänkt sig för med Novalie också, hon är jue så stor nu hon kunde jue lika gärna ha sagt nåt till Malin om hon hört oss prata om paketet och så :) men det var värt allt när man såg minen på henne när hon insåg att de var en riktig iphone i paketet :)
 
Nä dags att sparka igång dagen lite, snart dags för Karlstad!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: